Έξυπνος έλεγχος φωτισμού με το Philips Hue Bridge, ακόμη και μακριά από το σπίτι

Philips-Hue-Bridge

Το Philips Hue Bridge είναι η μονάδα ελέγχου του έξυπνου συστήματος φωτισμού Philips Hue, η οποία σας επιτρέπει να συνδέσετε και να ελέγχετε μέχρι και 50 φωτιστικά και αξεσουάρ. Απλά συνδέστε το και χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Hue για να ορίσετε σενάρια, χρονοδιακόπτες, προσαρμοσμένες σκηνές φωτός και πολλά άλλα.

Το Hue Bridge επικοινωνεί τόσο με τους έξυπνους λαμπτήρες σας όσο και με την εφαρμογή Hue για να διασφαλίσει ότι όλα λειτουργούν απρόσκοπτα, ενώ επιτρέπει έξυπνες λειτουργίες αυτοματισμού στο σπίτι, όπως ρουτίνες προγραμματισμού και χρονοδιακόπτες.

Philips-Hue-Bridge-app

Έξυπνος έλεγχος φωτισμού μακριά από το σπίτι

Συνδέστε τα έξυπνα φώτα στη γέφυρα Hue και κατεβάστε την εφαρμογή Hue για να βεβαιωθείτε ότι το σπίτι σας είναι φωτισμένο, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε. Ρυθμίστε τις ρουτίνες στην εφαρμογή για να ενεργοποιήσετε τα φώτα σας σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή που εσείς επιθυμείτε

Ελέγξτε τα φώτα με τη φωνή σας

Όταν συνδέεστε στο Hue Bridge, μπορείτε να αντιστοιχίσετε τα φώτα σας με τo Alexa, το Apple HomeKit και το Google Assistant και να ελέγχετε τα φώτα σας χρησιμοποιώντας μόνο τη φωνή σας. Οι απλές φωνητικές εντολές σάς επιτρέπουν να ενεργοποιείτε και να σβήνετε τα φώτα σας, να μειώνετε ή να αυξάνετε την ένταση των φώτων σας, ακόμη και να ορίσετε μια συγκεκριμένη φωτεινή σκηνή

Συνδέστε έως και 50 έξυπνες λάμπες

Το Hue Bridge σάς επιτρέπει να συνδέσετε έως και 50 φώτα, ώστε να μπορέσετε να εξοπλίσετε ολόκληρο το σπίτι σας – μέσα και έξω – και να τα ελέγχετε όλα μέσα στην εφαρμογή.

Προσθέστε έξυπνους διακόπτες, αισθητήρες και πολλά άλλα

Ενισχύστε το έξυπνο σύστημα φωτισμού Hue με διάφορα εξαρτήματα, συμπεριλαμβανομένων των έξυπνων διακοπτών και των αισθητήρων κίνησης, διότι μπορείτε να συνδέσετε μέχρι και 10 αξεσουάρ σε μία μονάδα Hue Bridge και να αυτοματοποιήσετε πλήρως το σπίτι σας.

Ενημέρωση ανά πάσα στιγμή

Το σύστημα Philips Hue χρησιμοποιεί την τεχνολογία ZigBee, μια ασφαλή και αξιόπιστη τεχνολογία χαμηλής κατανάλωσης, για να ελέγχει τα έξυπνα φώτα. Όλες οι νέες λειτουργίες και οι βελτιώσεις που έγιναν στο σύστημα ενημερώνονται αυτόματα στις έξυπνες λυχνίες Hue.