Αυτόνομα Ψηφιακά Headends UFO mini για ξενοδοχεία από την Kathrein

Το Αυτόνομο Ψηφιακό Headend UFO mini της γερμανικής Kathrein, είναι ιδανικό για διανομή Ψηφιακών Τηλεοπτικών και Ραδιοφωνικών Δορυφορικών προγραμμάτων σε Ξενοδοχεία, Οικισμούς, Πολυκατοικίες, Συγκροτήματα πολλαπλών κατοικιών κ.τ.λ. To headend διαθέτει Τέσσερις Sat-IF εισόδους DVB-S(2) με λειτουργικότητα DiSEqC™1.0 για δορυφορικούς πολυδιακόπτες και μια είσοδο επίγεια/καλωδιακή ( DVB-T(2) – C ). Από τις 4 διαθέσιμες εισόδους, μπορούμε να προγραμματίσουμε προγράμματα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά από 8 συχνότητες δορυφόρων που έχουμε επιλέξει και τα επιλεγμένα προγράμματα να τα δρομολογήσουμε σε 8 κανάλια στην έξοδο.
Το UFO mini διαχειρίζεται έως και τέσσερις δορυφόρους, διαθέτει άριστα τεχνικά στοιχεία, παρουσιάζει υψηλή ενεργειακή απόδοση, ενώ όλες οι παράμετροι μετάδοσης, μπορούν να εισαχθούν με χρήση του λογισμικού διαχείρισης το οποίο διατίθεται ΔΩΡΕΑΝ.

Επίσης, το UFO mini επιτρέπει απομακρυσμένη υποστήριξη και διαμόρφωση (πλήρης έλεγχος από οπουδήποτε), ενώ δύο μονάδες μπορούν να εγκατασταθούν μαζί για λήψη περισσότερων προγραμμάτων. Το headend παρέχει εκτεταμένη επεξεργασία σήματος βασικής συχνότητας με λειτουργικότητα  φίλτρου προγράμματος NIT και LCN (δυνατότητα επιλογής και ταξινόμησης των  προγραμμάτων που έχετε επιλέξει για διανομή στο δίκτυο, και ανίχνευση από τις τηλεοράσεις με την σειρά που εσείς θέλετε).

Η στάθμη εξόδου μπορεί να φθάσει τα 97 dBμV με ρύθμιση εύρους στάθμης εξόδου έως -20 dB σε βήματα των 0,5 dB, ενώ το MER ξεπερνάει τα 44 dB, παρέχοντας έτσι υψηλή ποιότητα σήματος. Να αναφέρουμε ότι παρέχεται τάση προς LNB 14/18 V από την είσοδο IF Nο 3.

Το Νέο UFO mini Headend της KATHREIN διατίθεται σε τέσσερα μοντέλα.

UFO 83: Οκτώ κανάλια εξόδου σε DVB-T.
UFO 87: Οκτώ κανάλια εξόδου σε DVB-C.
UFO 83 / CI: Οκτώ κανάλια εξόδου σε DVB-T με έξι υποδοχές CI για αποκρυπτογράφηση.
UFO 87 / CI: Οκτώ κανάλια εξόδου σε DVB-C με έξι υποδοχές CI για αποκρυπτογράφηση.

Info: ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ, τηλ: 210 82.30.280 & 210 82.23.375, www.lyrasa.gr