Αρχική Αντάπτορες Διανομέας Manhattan 4-port 3.2 Gen 1 USB-C

Διανομέας Manhattan 4-port 3.2 Gen 1 USB-C

USB-C αρσενικό σε τέσσερα USB-A θηλυκά με ταχύτητες μεταφοράς 5 Gbps

Με το συγκεκριμένο hub (IUSB31C-HUB430M ) 4 θυρών της Manhattan, μπορείτε να μετατρέψετε μία θύρα USB-C σε τέσσερις SuperSpeed ​​θύρες USB-A, προκειμένου να συνδέσετε εύκολα πληκτρολόγιο, ποντίκι, usb στικάκια και άλλα.

Οι θύρες SuperSpeed ​​του hub είναι συμβατές προς τα πίσω, ώστε να μπορείτε να γεφυρώσετε παλαιότερα USB-A περιφερειακά στην πιο πρόσφατη USB-C συσκευή σας. Οι συσκευές που δέχονται το SuperSpeed ​​USB 3.2 Gen 1, μπορούν να φτάσουν ταχύτητες μεταφοράς μέχρι 5 Gbps για εξωτερική αποθήκευση, εκτύπωση και άλλα. Επιπλέον, μπορείτε να φορτίσετε το τηλέφωνό σας ή το tablet σας, καθώς ο διανομέας παρέχει τροφοδοσία μέχρι και 5 V / 1 A.

manhattan-Hub-USB-C-4-usb-a-diagram

Συνδεσιμότητα που μπορείτε να … πάρετε μαζί σας

Η ανθεκτική θήκη αυτού του διανομέα, το μικρό μέγεθος και η τροφοδοσία που παρέχει, σημαίνουν μεγαλύτερη φορητότητα για εσάς, όταν πρέπει να μετακινηθείτε. Απλώς αποσυνδέστε το διανομέα από την υπάρχουσα συσκευή σας, αποσυνδέστε τα περιφερειακά σας και τοποθετήστε τις συσκευές που χρειάζεστε στη τσάντα του φορητού υπολογιστή σας.

Η εγκατάσταση Plug-and-Play και η δυνατότητα hot-swap σημαίνει ότι είστε σε θέση να εργαστείτε ή να παίξετε, σε χρόνο μηδέν!

Βασικά Χαρακτηριστικά

*Προσθέτει τέσσερις θύρες SuperSpeed ​​USB-A σε μια συσκευή USB-C για να συνδέσετε πληκτρολόγιο, ποντίκι, smartphone, tablet και πολλά άλλα

*Υποστηρίζει μετάδοση δεδομένων SuperSpeed ​​μέχρι 5 Gbps

*Τροφοδοτείται από το υπάρχον bus –  δεν απαιτείται εξωτερική τροφοδοσία ρεύματος

*Περιλαμβάνει μια ενδεικτική λυχνία LED

Info: ONE TRADE, τηλ: 23920 61269, www.onetrade.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter
Holler Box