Επίγεια κεραία DINOVA T-FORCE LTE HD BOSS

κεραία-DINOVA-T-FORCE-LTE-HD-BOSS

Μία ιδιαίτερα καλαίσθητη κεραία, είναι η 144011 DINOVA BOSS TForce LTE, με αποκοπή 4G LTE, η οποία συνδυάζει εξαιρετικά διακριτική αισθητική με αυτόματη ισοστάθμιση της εξόδου σήματος, παρέχοντας αυτόματα(με παροχή 12-24 DC μέσω ομοαξονικού) το ιδανικό επίπεδο σήματος σε κάθε εγκατάσταση. Η εν λόγω κεραία διορθώνει τις διακυμάνσεις σήματος ανεξάρτητα από την ρύθμιση την στιγμή της εγκατάστασης παρέχοντας σήμα με το καλύτερο δυνατό BER και βελτιστοποιημένο C/N στην έξοδο, απαλλαγμένο από διάφορα προβλήματα όπως ενδοδιαμόρφωση και θόρυβο. Επιπλέον, η αυτόματη ρύθμιση εξόδου (με DC) εξασφαλίζει σταθερή και απρόσκοπτη λειτουργία, ενώ η εξαιρετική αισθητική καθιστά τη συγκεκριμένη κεραία ιδανική για τοποθέτηση σε σημεία όπως πρόσοψη κτιρίου, μπαλκόνια, τροχόσπιτα, τροχοβίλες, camping.

Η DINOVA T-FORCE LTE HD BOSS μπορεί να λειτουργεί με δύο τρόπους:

1. “ΈΞΥΠΝΗ” λειτουργία, με τροφοδοσία 12-24vdc μέσω ομοαξονικού
2. ΠΑΘΗΤΙΚΗ λειτουργία χωρίς τροφοδοσία DC, όπου η κεραία λειτουργεί απλά παρέχοντας το λαμβανόμενο σήμα με ενίσχυση 4-7 dΒ και χωρίς επεξεργασία

Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό είναι το υψηλό δυναμικό εύρος, το οποίο παρέχει υψηλή ποιότητα λήψης τηλεοπτικού σήματος, σε πολλές διαφορετικές συνθήκες και σημεία εγκατάστασης, όπου το σήμα μπορεί να είναι από πολύ ασθενές έως και πολύ ισχυρό.

-Ακόμη, η κεραία διαθέτει προστασία ενάντια στην διάβρωση με χρήση fiberglass (υαλονημάτων) και με διαδικασία Reacting Coating Process (RCP) βασισμένη σε αντιδιαβρωτική κατεργασία.

Σχετικά με την αποκοπή συχνοτήτων LTE, η κεραία είναι σχεδιασμένη με ηλεκτρονικό φίλτρο για βέλτιστη απόρριψη των συχνοτήτων LTE, οι οποίες προκαλούν παρεμβολές φάσματος κινητής τηλεφωνίας, ενώ μπορούμε να την τοποθετήσουμε οριζόντια ή κάθετα για τις αντίστοιχες πολώσεις.

Να αναφέρουμε ότι η DINOVA T-FORCE LTE HD BOSS είναι συνολικά κατασκευασμένη με υλικά ανθεκτικά σε παραθαλάσσιο περιβάλλον και άλλα δυσμενή καιρικά σημεία, με δείκτη προστασίας ΙΡ53, σε υπερσύγχρονη ευρωπαϊκή αυτοματοποιημένη γραμμή παραγωγής, με υψηλότατα πρότυπα ποιότητας, παρέχοντας έτσι εξαιρετική αξιοπιστία.

Info:   EDISION HELLAS, www.edision.gr, υποκατάστημα: Παύλου Μελά 10, τηλ/fax: 2310 226670, 54622, Θεσσαλονίκη