Επίγεια κεραία ELLIPSE T-FORCE LTE HD BOSS + τροφοδοτικό από την TELEVES

Set-Ellipse-Antenna-Televes

Το σετ TELEVES ELLIPSE 148905, περιλαμβάνει μια “έξυπνη” κεραία, η οποία προσαρμόζεται ηλεκτρονικά, αυτόματα και σε πραγματικό χρόνο στις μεταβαλλόμενες συνθήκες του λαμβανόμενου επίγειου ψηφιακού τηλεοπτικού σήματος από τον αναμεταδότη. Η κεραία ελέγχει συνεχώς και ρυθμίζει αυτόματα την απολαβή της, προκειμένου να παρέχει όσο το δυνατό καλύτερη στάθμη σήματος εξόδου προς τις TV, κάθε στιγμή.

Τα χαρακτηριστικά σχεδιασμού της κεραίας Ellipse, εξαλείφουν τις παρεμβολές ακόμα και στα όρια του τηλεοπτικού φάσματος, χάρη στο φίλτρο SAW (Surface Acoustic Wave), το οποίο φιλτράρει κάθε παρεμβολή με υψηλή επιλεκτικότητα, κυρίως τις προερχόμενες από το φάσμα LTE της κινητής τηλεφωνίας.

Η διαδικασία αυτή, γίνεται χωρίς την αλλοίωση των τελευταίων καναλιών της φιλτραρισμένης τηλεοπτικής μπάντας, χάρη στον επαναστατικό σχεδιασμό της με 100% στοιχεία με αντιδιαβρωτική προστασία, σε συνδυασμό με την νέα γενιά ηλεκτρονικών τεχνολογίας TForce, με εξειδικευμένο φίλτρο SAW. H ELLIPSE διαθέτει δομή από αλουμίνιο και υαλονήματα (fiberglass), βίδες από ανοξείδωτο ατσάλι και ενισχυμένη δαγκάνα από κράμα ΖΑΜΑΚ (αντιδιαβρωτική προστασία και ηλεκτρομαγνητική θωράκιση) με ειδικό σύστημα ισχυρής αγκύρωσης για αποφυγή προβλημάτων στην διάρκεια του χρόνου, διαθέτοντας και συνολική προστασία από την διάβρωση. Επιπλέον, η Ellipse είναι πολύ εύκολη στην τελική συναρμολόγηση, χωρίς να απαιτούνται εργαλεία, ενώ είναι συμβατή με τον κανονισμό (RED) 2014/53/EU.

Επίσης, η κεραία Ellipse έχει πρωτοποριακό αεροδυναμικό σχεδιασμό και αξεπέραστη αισθητική με εξειδικευμένο σχέδιο και προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια, ενώ η κοίλη επιφάνεια που σχηματίζεται από τους ανακλαστήρες, εστιάζει ιδανικά το σήμα στο δίπολο και ταυτόχρονα μεγιστοποιεί την θωράκιση, απορρίπτοντας τις παρεμβολές.

Info:   EDISION HELLAS, www.edision.gr, υποκατάστημα: Παύλου Μελά 10, τηλ/fax: 2310 226670, 54622, Θεσσαλονίκη