Επίγεια κεραία Fuba DAT902B με φίλτρο LTE

Επίγεια κεραία UHF Fuba DAT9202B

Μία νέα επίγεια κεραία κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά και πρόκειται για την DAT902 – LTE, η οποία μπορεί να αποδώσει τέλειο σήμα σε μέρη με μέση ή ασθενέστερη στάθμη λήψης, ενώ είναι κατάλληλη και για περιοχές με ακραίες καιρικές συνθήκες. Η κεραία διαθέτει 27 στοιχεία και είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας ανθεκτικό υλικό (ενισχυμένο πλαστικό και αλουμίνιο), ενώ ταυτόχρονα είναι πολύ εύκολη στην εγκατάσταση.

Να σημειωθεί ότι η κεραία διαθέτει ενσωματωμένο φίλτρο LTE, με αποτέλεσμα να απορρίπτει τις συχνότητες άνω των 790 MHz (Ch 60), για προστασία από τα σήματα κινητής τηλεφωνίας. Η απολαβή της κεραίας φθάνει μέχρι 15,5dB και ο λόγος front-to-back κυμαίνεται μεταξύ 15-35 dB.

Η κεραία επιτρέπει εύρος ρύθμισης κάθετης κλίσης 20 μοιρών, γεγονός ιδιαίτερα θετικό για τις περιπτώσεις εμποδίων, όπως πχ όταν ο αναμεταδότης βρίσκεται πίσω από ύψωμα, ενώ η δαγκάνα στήριξης είναι κατάλληλη για ιστούς 25-60 mm. Τέλος, να αναφέρουμε ότι η κεραία διαθέτει σύνδεση τύπου F, ενώ διατίθεται σε συσκευασία.

Info: ONE TRADE, τηλ: 23920 61269, www.onetrade.gr