Αρχική Events Η ANGA COM αναβάλλεται για τις 8 - 10 Ιουνίου 2021

Η ANGA COM αναβάλλεται για τις 8 – 10 Ιουνίου 2021

Η ANGA COM, που είχε προγραμματιστεί για τα μέσα Μαΐου, αναβάλλεται για το επόμενο έτος. Η νέα ημερομηνία είναι 8-10 Ιουνίου 2021 στην Κολωνία / Γερμανία . Οι λόγοι για την αναβολή είναι ο κορωνοϊός και οι αντίστοιχες οδηγίες των υγειονομικών αρχών.

Η ανακοίνωσή της ANGA COM είναι η εξής:

Ζητάμε από όλους τους εκθέτες, τους χορηγούς, τους συνεργάτες και τους φίλους μας την κατανόησή τους για αυτή την αναπόφευκτη ενέργεια. Η ANGA COM δεν είναι μόνο μια έκθεση και μια εργασία για εμάς, αλλά ένα θέμα καρδιάς για το οποίο καιγόμαστε, αλλά επίσης, το θέτουμε και σε σχέση με τις εξελίξεις που συμβαίνουν μεταξύ των φίλων μας στην Ιταλία και παγκοσμίως. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο επιθυμούμε – πάνω απ’ όλα – η παγκόσμια κοινότητα να συσπειρωθεί για να θέσει την πανδημία υπό έλεγχο, όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Πληροφορίες για επισκέπτες και εκθέτες

Οι ήδη εγγεγραμμένοι συμμετέχοντες στο συνέδριο και οι επισκέπτες, μπορούν ελεύθερα να επιλέξουν αν θέλουν να χρησιμοποιήσουν τα εισιτήριά τους το 2021 ή να τα ακυρώσουν χωρίς κάποια χρέωση.

Οι συμμετέχοντες που επιθυμούν να ακυρώσουν δωρεάν το εισιτήριό τους, θα λάβουν επιστροφή της πλήρους αξίας του εισιτηρίου. Για το σκοπό αυτό, ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση ticket@angacom.de μέχρι τις 15 Απριλίου 2020 και επισυνάψτε το ηλεκτρονικό σας εισιτήριο. Μετά από αυτή την περίοδο επιστροφής, θα αποσταλούν νέα ηλεκτρονικά εισιτήρια για το 2021 σε όλους τους άλλους εγγεγραμμένους συμμετέχοντες.

Όλοι οι εκθέτες, οι χορηγοί και οι ομιλητές των συνεδρίων έχουν ήδη ενημερωθεί ξεχωριστά και μπορούν να έρθουν σε επαφή με το άτομο επικοινωνίας της ANGA COM ανά πάσα στιγμή.

Περισσότερες πληροφορίες θα είναι σύντομα διαθέσιμες στην ιστοσελίδα www.angacom.de, την οποία θα ενημερώνουμε βήμα προς βήμα.

Περισσότερα για την ANGA COM

Η ANGA COM είναι η μεγαλύτερη έκθεση και διάσκεψη για την ευρυζωνικότητα, την τηλεόραση και το διαδίκτυο στην Ευρώπη . Βασικά θέματα είναι τα δίκτυα Gigabit, FTTH, 5G, Wifi, Σύγκλιση Σταθερής Κινητής, OTT, AppTV, Cloud TV, Video Streaming, Smart City και Smart Home.

Με περισσότερους από 20.000 συμμετέχοντες και πάνω από 500 εκθέτες , η ANGA COM, η οποία πραγματοποιήθηκε τελευταία το 2019, έδωσε ένα εξαιρετικό ρεκόρ. Μεταξύ των συμμετεχόντων από 83 χώρες συνολικά, συμμετείχαν 540 φορείς εκμετάλλευσης δικτύων και πλατφόρμας που εξυπηρετούν περισσότερα από 200 εκατομμύρια νοικοκυριά σε όλη την Ευρώπη, καθώς και 370 εταιρείες μέσων ενημέρωσης . Το 44% των συμμετεχόντων ανήκε στο ανώτερο επίπεδο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ANGA COM

Εγγραφείτε στο Newsletter
Holler Box