Αρχική Events Η CABSAT αναβάλλεται για τον Οκτώβριο

Η CABSAT αναβάλλεται για τον Οκτώβριο

Η γνωστή έκθεση CABSAT, ανακοίνωσε τα εξής:

“Υπό το πρίσμα των εξελισσόμενων παγκόσμιων εξελίξεων γύρω από τον ιό COVID-19, το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου του Ντουμπάι παρακολουθεί στενά την κατάσταση, ιδιαίτερα όσον αφορά τους βασικούς μας μετόχους και τις συμμετέχουσες αντιπροσωπείες από όλο τον κόσμο σε όλες τα επερχόμενες διοργανώσεις μας.

Ενώ τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα παραμένουν απολύτως ασφαλή για ταξίδια και έχουν αναπτύξει τα αυστηρότερα πρωτόκολλα ιατρικής και υγιεινής, αναγνωρίζουμε πλήρως ότι για ορισμένες ειδικές παρουσιάσεις, η μεγάλη πλειοψηφία των βασικών συμμετεχόντων που είναι σημαντική για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, δεν είναι σε θέση να ταξιδέψει λόγω περιορισμών στις χώρες καταγωγής τους. Ως εκ τούτου, εργαζόμαστε στενά για να διασφαλίσουμε ότι οι ανάγκες των πελατών μας αντιμετωπίζονται με τον καλύτερο τρόπο με ισχυρή διεθνή συμμετοχή.

Έχοντας αυτό το πλαίσιο υπόψη, η CABSAT, το κορυφαίο event για τη δημιουργία περιεχομένου, την παραγωγή, τη ραδιοτηλεοπτική εκπομπή και τη δορυφορική διανομή, αναβάλλεται από 31 Μαρτίου-2 Απριλίου για τις 26-28 Οκτωβρίου 2020.

Η απόφασή μας έρχεται μετά από πολλή συζήτηση σε συνεννόηση με τους κύριους συμμετέχοντες και τους εμπλεκόμενους φορείς της βιομηχανίας, οι οποίοι έχουν υποστηρίξει σθεναρά την προτεραιότητά μας στα συλλογικά συμφέροντα τόσο των παγκόσμιων εκθετών όσο και των βασικών αγοραστών από την περιοχή. Με την μετάθεση του event στις 26-28 Οκτωβρίου 2020, η CABSAT θα επιτύχει μεγαλύτερη συμμετοχή και περισσότερη πρόσβαση χωρίς αποκλεισμούς για όλους.

Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στην CABSAT 2020 τον Οκτώβριο.”

Εγγραφείτε στο Newsletter
Holler Box