Η Sony παρουσίασε νέα έξυπνα ασύρματα ηχεία και ακουστικά στην σειρά EXTRA BASS

SRS-XB402M_VoiceAssistant

H Sony παρουσίασε το νέο έξυπνο ηχείο SRS-XB402M με EXTRA BASS ™, Amazon Alexa και Spotify Connect. Επίσης, τα νέα ασύρματα ακουστικά WH-XB900N υποστηρίζουν ακύρωση θορύβου, φωνητικό βοηθό και διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 30 ώρες, με EXTRA BASS TM.

Με την επέκταση της σειράς EXTRA BASS TM , τα ασύρματα ηχεία SRS-XB402M και τα ασύρματα ακουστικά ακύρωσης θορύβου WH-XB900N, διευκολύνουν περισσότερο από ποτέ τους λάτρεις της μουσικής να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους κομμάτια όπου κι αν βρίσκονται, με δυνατό ήχο και εύχρηστα χαρακτηριστικά.

Νιώστε κάθε beat με το SRS-XB402M

Το ηχείο EXTRA BASS ™ XB402M ενισχύει τις χαμηλότερες συχνότητες, καθιστώντας το ιδανικό για να ακούτε τις αγαπημένες σας μουσικές με ισχυρή ηχητική πίεση σε μια ευρύτερη περιοχή, χάρη στις μονάδες γωνιακών ηχείων, που μειώνουν τη παραμόρφωση. Βαθιά, συντονισμένα μπάσα επιτυγχάνονται μέσω των διπλών παθητικών ακτινοβολητών, ενώ η πρόσφατα σχεδιασμένη μπροστινή μάσκα, επιτρέπει τη διαφυγή περισσότερου ήχου για μια πιο καθαρή και πιο δυνατή εμπειρία ακρόασης.

Με τη λειτουργία LIVE SOUND, τα έξυπνα γωνιακά ηχεία και η τεχνολογία ψηφιακής επεξεργασίας σημάτων (DSP) στέλνουν τη μουσική σας σε μια ευρύτερη περιοχή, δίνοντάς σας μια τρισδιάστατη εμπειρία ήχου σαν να βρίσκεστε σε φεστιβάλ μουσικής ή σε συναυλιακό χώρο. Το ηχείο διαθέτει επίσης πολύχρωμες γραμμές φωτισμού και ένα στροβοσκοπικό φλας που συγχρονίζει με το ρυθμό, δημιουργώντας μια υπέροχη ατμόσφαιρα για πάρτυ.

Το ηχείο XB402M διαθέτει ενσωματωμένο το Amazon Alexa, έτσι είναι πλέον ακόμα πιο εύκολο να ξεκινήσετε το πάρτι με τον ήχο της φωνής σας ή να ζητήσετε την αγαπημένη σας μουσική, να αλλάξετε την ένταση του ήχου και πολλά άλλα.

Με το Spotify Connect ™ μπορείτε να streamάρετε τα playlist σας, τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες ή τα podcasts μέσω του XB402M σε μερικά απλά βήματα. Απλά συνδέστε το XB402M στο smartphone, το tablet ή το laptop σας μέσω Wi-Fi και της εφαρμογής Spotify για να αρχίσετε να ακούτε τα αγαπημένα σας κομμάτια.

Μεταφέρετε το ηχείο σας χωρίς να ανησυχείτε χάρη στο βαθμό ασφαλείας IP67 του XB402M. Αυτό σημαίνει ότι το ηχείο είναι αδιάβροχο και προστατευμένο από σκόνη, έτσι μπορείτε να ακούτε στην κουζίνα ή ακόμα και στο μπάνιο χωρίς ανησυχία. Επιπλέον, το XB402M είναι ανθεκτικό σε κραδασμούς και στη σκουριά, οπότε είναι ανθεκτικό σε κάθε μέρος. Ακούστε μουσική για όσο χρονικό διάστημα θέλετε, καθώς η αυτονομία της μπαταρίας φθάνει έως και τις 12 ώρες. Η συμβατότητα BLUETOOTH® σημαίνει ότι μπορείτε εύκολα να συνδέσετε το ηχείο με το smartphone, το tablet, τον υπολογιστή σας και πολλά άλλα.

Mπάσο χωρίς θόρυβο με τα ασύρματα ακουστικά WH-XB900N

Ακούστε τα μπάσα και τίποτα άλλο με τα νέα ασύρματα ακουστικά WH-XB900N χάρη στην ψηφιακή ακύρωση θορύβου. Η ψηφιακή ακύρωση θορύβου κόβει τον περιβαλλοντικό θόρυβο, ώστε να ακούτε περισσότερες λεπτομέρειες σε κάθε κομμάτι. Για τις περιπτώσεις όπου πρέπει να ακούσετε το περιβάλλον σας, τα ακουστικά WH-XB900N περιλαμβάνουν μια λειτουργία άμεσης προσοχής. Απλώς αγγίξτε το δεξί κάλυμμα για να μειώσετε γρήγορα την ένταση της μουσικής σας, επιτρέποντάς σας να ακούτε τους ήχους και τις συνομιλίες του περιβάλλοντος. To χειριστήριο αφής (touchpad) σας επιτρέπει να κάνετε swipe στο δεξί ακουστικό για να ξεκινήσετε την αναπαραγωγή, να κάνετε παύση, να επιστρέψετε, να παραλείψετε τραγούδια και να ρυθμίσετε την ένταση, καθιστώντας τα συγκεκριμένα ακουστικά τέλεια για χρήση εν κινήσει.

Τα ακουστικά WH-XB900N παρέχουν μέχρι και 30 ώρες μουσικής ασύρματα, ενώ διαθέτουν λειτουργία γρήγορης φόρτισης που παρέχει έως και μία ώρα ασύρματης αναπαραγωγής μετά από μόλις δέκα λεπτά φόρτισης.

Επίσης, τα ακουστικά είναι βελτιστοποιημένα για Google Assistant, Amazon Alexa και τον εγγενή συνεργάτη του smartphone την Siri, βοηθώντας στην παροχή πιο έξυπνης, hands-free, φωνητικά ελεγχόμενης εμπειρίας. Απλώς κάντε tap ένα προσαρμοσμένο κουμπί και ζητήστε από τον προτιμώμενο βοηθό φωνής να παίξει τα αγαπημένα σας κομμάτια και πολλά άλλα.