Νέα έξυπνα soundbars της σειράς Q της Samsung, βελτιστοποιημένα για τις τηλεοράσεις OLED

Samsung Soundbar HW-Q70R

Η Samsung Electronics ανακοίνωσε την κυκλοφορία δύο νέων soundbars της σειράς Q που διαθέτουν τεχνολογία Samsung Acoustic Beam, καθώς και τη νέα λειτουργία Adaptive Sound. Ως αποτέλεσμα συνεργασίας Samsung Audio Lab και Harman Kardon, τα HW-Q70R και HW-Q60R είναι πιο έξυπνα από ποτέ, προσφέροντας μια εντυπωσιακή εμπειρία surround ήχου για home cinema.

Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Adaptive Sound, οι μπάρες ήχου HW-Q70R και HW-Q60R μπορούν να αναλύουν το περιεχόμενο που παίζεται στην τηλεόραση του θεατή και να προσαρμόζονται στις ιδανικές ρυθμίσεις ήχου για κάθε δεδομένη σκηνή. Επίσης, τα HW-Q70R και HW-Q60R θα μεταβούν αυτόματα στη λειτουργία Adaptive Sound όταν είναι συνδεδεμένη τηλεόραση OLED TV 2019 της Samsung με ενεργοποιημένη λειτουργία AI.

“Με την τεχνολογία Adaptive Sound, η οποία κατανοεί τον ήχο και τον βελτιστοποιεί σύμφωνα με τη σκηνή, οι τηλεθεατές μπορούν να απολαύσουν ακόμα πιο ρεαλιστικό ήχο για κάθε είδος περιεχομένου”, δήλωσε ο Jongsuk Chu, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του τμήματος Visual Display Business της Samsung Electronics. “Τα νέα soundbars της σειράς Q, έχουν ποιότητα ήχου που έχει αναζωογονηθεί από ειδικούς και σχεδιασμούς χαρακτηριστικών που προσφέρουν μια ελκυστική αισθητική στο σπίτι για να δημιουργήσουν μια καλύτερη εμπειρία οικιακού κινηματογράφου για τους πελάτες μας”.

Τα HW-Q70R και HW-Q60R προσφέρουν επίσης την τεχνολογία Acoustic Beam της Samsung. Η εν λόγω τεχνολογία χρησιμοποιεί μια σειρά από οπές στο ηχείο για να δημιουργήσει ένα πιο δυναμικό, πανοραμικό ηχητικό υπόβαθρο. Αυτά τα χαρακτηριστικά θα γεμίσουν κάθε γωνιά του δωματίου μέσα από ένα ευρύ ηχητικό τοπίο με πλήρη ήχο.

Για ευφυέστερη και ευκολότερη ενσωμάτωση στις ζωές των καταναλωτών, οι ηχητικές μπάρες της σειράς Q, διαθέτουν επίσης συνδεσιμότητα Bluetooth, επιτρέποντας στους χρήστες να απολαμβάνουν εύκολα μουσική υψηλής ποιότητας από τα smartphones τους.

Επιπλέον, η HW-Q70R είναι εξοπλισμένη με surround τεχνολογία 360 μοιρών Dolby Atmos και DTS:X, η οποία ήταν προηγουμένως διαθέσιμη μόνο σε high-end μοντέλα της Samsung, όπως τα HW-N950 και HW-N850. Με την HW-Q70R, οι καταναλωτές μπορούν πλέον να απολαύσουν μια εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας, με ήχο πλήρωσης δωματίου και εφέ overhead.

Μαζί με τις τεχνολογίες Dolby Atmos και DTS:X, η HW-Q70R έχει λεπτό σχεδιασμό, με ύψος μόνο 2,3 ιντσών (59 χιλιοστά), ο οποίος προσφέρει καλύτερη συμβατότητα με την τηλεόραση OLED.

Τα νέα soundbars της Samsung, θα είναι διαθέσιμα από τον Απρίλιο, ενώ περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μάθετε στη διεύθυνση www.samsung.com