Πολύκλωνα ομοαξονικά καλώδια της TELEVES

πολύκλωνα ομοαξονικά καλώδια της Televes

Η ισπανική Televes «μίλησε» και πάλι, με την κατασκευή 2 τύπων πολύκλωνων ομοαξονικών καλωδίων, για την μέγιστη ευκολία και αξιοπιστία στις εγκαταστάσεις ! Όλοι οι τύποι των εν λόγω καλωδίων, διαθέτουν θωράκιση Class A, νήμα απογύμνωσης, προστατευτικό περίβλημα και αγωγούς καλωδίων για αποφυγή παραμόρφωσης!

Οι δύο τύποι των πολύκλωνων καλωδίων είναι οι εξής:

211011 Καλώδιο multicoax 4+1 μαύρο

Το 5-κλωνο καλώδιο της Televes, διαθέτει 5 ομοαξονικά καλώδια σε ένα ενιαίο καλώδιο, εκ των οποίων τα 4 είναι ομοαξονικά δορυφορικών πολώσεων, διαφορετικής χρωματικής σήμανσης (κόκκινο, πράσινο, μαύρο, κίτρινο) και το 1 αφορά ομοαξονικό καλώδιο επίγειου σήματος (άσπρο). Πρόκειται για όλα σε 1 καλώδιο, για μέγιστη ευκολία στην εγκατάσταση και αποφυγή προβλημάτων, με εξωτερικό περίβλημα μαύρου χρώματος.

211021 Καλώδιο multicoax 8+1 μαύρο

Το 9-κλωνο καλώδιο της Televes, διαθέτει 9 ομοαξονικά καλώδια σε ένα ενιαίο καλώδιο, εκ των οποίων τα 8 είναι ομοαξονικά δορυφορικών πολώσεων, διαφορετικής χρωματικής σήμανσης (SAT1 κόκκινο, πράσινο, μαύρο, κίτρινο, SAT2 καφέ, πορτοκαλί, γκρί, μώβ) και το 1 αφορά ομοαξονικό καλώδιο επίγειου σήματος (άσπρο). Και σε αυτή τη περίπτωση, πρόκειται για όλα σε 1 καλώδιο, για μέγιστη ευκολία στην εγκατάσταση και αποφυγή προβλημάτων, με εξωτερικό περίβλημα επίσης μαύρου χρώματος.

Info:   EDISION HELLAS, www.edision.gr, υποκατάστημα: Παύλου Μελά 10, τηλ/fax: 2310 226670, 54622, Θεσσαλονίκη