Προϊόντα MANHATTAN στην ONE TRADE

manhattan-logo

Η εταιρία ONE TRADE ξεκίνησε συνεργασία με την εταιρία IC Intracom με σκοπό την εισαγωγή των αξιόλογων προϊόντων Manahattan.

Η IC Intracom αναπτύσσει και κατασκευάζει περιφερειακά, αξεσουάρ και προϊόντα δικτύωσης με προϊόντα Manhattan και Intellinet. Μέσω των στρατηγικών συνεργασιών στο κανάλι πληροφορικής, τα προϊόντα της εταιρείας διατίθενται από περισσότερες από 70.000 εταιρείες σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Η εν λόγω εταιρία Ιδρύθηκε το 1987 και διαθέτει εγκαταστάσεις παραγωγής, κύρια κέντρα διανομής και παραρτήματα σε 13 χώρες, ενώ απασχολεί περισσότερα από 500 άτομα. Με έδρα στην Τάμπα της Φλώριδας, η IC Intracom είναι μια ιδιωτική εταιρεία.

Τα προϊόντα Manhattan, περιλαμβάνουν αξεσουάρ ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης που διευκολύνουν τη ζωή και σας βοηθούν να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις συσκευές που χρησιμοποιείτε κάθε μέρα. Μεταξύ των προϊόντων Manhattan είναι περιφερειακά υπολογιστών, οικιακή δικτύωση, αξεσουάρ κινητών, ακουστικά, ηχεία, διάφορα καλώδια και αντάπτορες. Στόχος των προϊόντων Manhattan, είναι να προσφέρουν στους ανθρώπους όλων των ηλικιών και επιπέδων τεχνογνωσίας, τις λύσεις που ταιριάζουν στον προϋπολογισμό και τον τρόπο ζωής τους.

Χαρακτηριστικές κατηγορίες των προϊόντων Manhattan είναι: HDMI splitters/switches/extenders, βάσεις τηλεοράσεων, USB Hubs, barcode scanners, Card readers/writers, ασύρματα ποντίκια, USB Ethernet αντάπτορες και άλλα που θα σας παρουσιάζουμε κατά διαστήματα!

Info: ONE TRADE, τηλ: 23920 61269, www.onetrade.gr