Αρχική Smart Home Τα προϊόντα AMIKO HOME μπορούν να λειτουργούν με λογική συσχέτιση

Τα προϊόντα AMIKO HOME μπορούν να λειτουργούν με λογική συσχέτιση

Ένα από τα σημαντικότερα επιτεύγματα του 2019 στη πορεία της AMIKO HOME, είναι η δημιουργία εύκολων στη δημιουργία λογικών συσχετίσεων μεταξύ προϊόντων, με πρωταρχικό στόχο την αύξηση της ασφάλειας και της άνεσης στο περιβάλλον του σπιτιού και του γραφείου. Οι κάμερες παρακολούθησης βίντεο και οι έξυπνες οικιακές συσκευές AMIKO HOME, μπορούν να διαχειρίζονται με μία εφαρμογή, η οποία σας επιτρέπει να παρακολουθείτε από απόσταση το video από τις βιντεοκάμερες παρακολούθησης και να ελέγχετε εύκολα τις έξυπνες οικιακές συσκευές σας.

Μπορείτε να αυτοματοποιήσετε τις έξυπνες συσκευές με έναν άπειρο αριθμό λογικών συνδέσεων, αυξάνοντας την ασφάλεια και την άνεσή σας μέσα σε λίγα λεπτά.

Η εφαρμογή ιστού web.amikohome.com που αναπτύχθηκε από τους προγραμματιστές της εταιρείας, σάς επιτρέπει να δημιουργείτε λογικές σχέσεις που κάνουν την καθημερινή σας ζωή πιο εύκολη, διασκεδαστική και ασφαλή, μέσα σε λίγα λεπτά ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες. Είτε ζείτε μόνοι σας, είτε με τα παιδιά σας ή τους ηλικιωμένους συγγενείς σας, τα προϊόντα AMIKO HOME παρέχουν οικονομικά προσιτή και εύκολη πρόσβαση σε ένα ασφαλές και έξυπνο περιβάλλον.

Οι κάμερες που είναι προσβάσιμες από απόσταση, σάς επιτρέπουν να ελέγχετε ανά πάσα στιγμή την υγεία και την ασφάλεια των αγαπημένων σας προσώπων και των υπαρχόντων σας.

Τα προϊόντα Amiko Home αποτελούν εξαιρετική επιλογή για οικίες με μία οικογένεια, πανσιόν, διαμερίσματα και μικρότερα γραφεία ή κτίρια γραφείων, καθώς μπορείτε να τα εγκαταστήσετε σε οποιαδήποτε τοποθεσία όπου χρειάζεστε έξυπνες συσκευές και κάμερες.

Η τελευταία σειρά προϊόντων AMIKO HOME καθώς και η λειτουργία λογικών συνδέσεων, παρουσιάστηκαν στη φετινή Έκθεση Securiforum  στη Βουδαπέστη.

Εγγραφείτε στο Newsletter
Holler Box