Αρχική Τηλεοράσεις Τηλεόραση Strong SRT32HB4003 - TV LED 32"

Τηλεόραση Strong SRT32HB4003 – TV LED 32″

Ένα ιδιαίτερα δημοφιλές και οικονομικό μοντέλο τηλεόρασης στις 32 ίντσες, προέρχεται από την γνωστή Strong και είναι το SRT32HB4003 με τριπλό tuner DVB-T2/S2/C, πλήρη έκδοση “Hotel Mode, υποστήριξη H.265 / HEVC 10bit, υποδοχή CI+ και δυνατότητα MEDIAPLAYER μέσω USB.

Η συγκεκριμένη τηλεόραση είναι HD Ready, δηλαδή παρέχει ανάλυση 1366 x 768, η οποία – για τις 32 ίντσες – είναι άκρως ικανοποιητική, καθώς το FullHD σε αυτές τις διαστάσεις δεν γίνεται πραγματικά αντιληπτό από το μάτι.

Επίσης, η συνύπαρξη των χαρακτηριστικών DVB-T2/H.265 σας εξασφαλίζει τη συμβατότητα με το μελλοντικό στάνταρντ εκπομπών επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης.

Ακόμη, με την SRT32HB4003 μπορείτε να αναπαράγετε την αγαπημένη σας μουσική, φωτογραφίες και βίντεο στην οθόνη της, χρησιμοποιώντας την ενσωματωμένη θύρα USB, ενώ – όπως και σε όλες τις STRONG τηλεοράσεις – περιλαμβάνεται επίσης ένας τριπλός δέκτης, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε εκτός από τα επίγεια κανάλια και δορυφορική τηλεόραση με απευθείας σύνδεση κατόπτρου, για ελεύθερα κανάλια ή κωδικοποιημένα μέσω της υποδοχής CI+.

TV-Strong_SRT32HB4003-RC-connections
Τηλεχειριστήριο και συνδέσεις της τηλεόρασης Strong SRT32HB4003

Τα χαρακτηριστικά της εν λόγω τηλεόρασης δεν σταματούν εδώ, καθώς έχουμε – μεταξύ άλλων – και τα εξής:  

*Πολύγλωσσο μενού στην οθόνη συμπεριλαμβανομένων και των ελληνικών (OSD)
*LCN (LOGICAL CHANNEL NUMBER)
*Πολύ εύκολη εγκατάσταση
*Εξαιρετική αντίθεση και ρεαλιστικές εικόνες
*Αγαπημένες λίστες καναλιών
*Γονικός έλεγχος
*Ηλεκτρονικός οδηγός προγράμματος (EPG) για πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα που εμφανίζονται στην οθόνη για τα τρέχοντα / επόμενα συμβάντα
*Λίστα αγαπημένων για την αποθήκευση καναλιών με την προτιμώμενη σειρά
*Εύχρηστο τηλεχειριστήριο
*Εκτεταμένες επιλογές επεξεργασίας καναλιού (παράλειψη, μετονομασία, διαγραφή, μετακίνηση, προσθήκη στη λίστα αγαπημένων)
*Χαμηλή κατανάλωση ενέργειας σε κατάσταση αναμονής

Από πλευράς συνδέσεων, έχουμε 2 HDMI, 1 x USB, 1 x SCART, RCA stereo audio/video IN, ομοαξονική έξοδο ψηφιακού ήχου S/PDIF, έξοδο ακουστικών, είσοδο κεραίας ANT IN (ter/cable), είσοδο SAT (τύπου F) και την υποδοχή CI+.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι η τηλεόραση Strong SRT32HB4003, υποστηρίζει VESA 100×100 για τυχόν επιπρόσθετες βάσεις τοίχου ή επιτραπέζιες.

Info: ONE TRADE, τηλ: 23920 61269, www.onetrade.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter
Holler Box