Αρχική IoT Το «έξυπνο» σπίτι γίνεται πραγματικότητα από τη Legrand, με ευρεία γκάμα συνδεδεμένων...

Το «έξυπνο» σπίτι γίνεται πραγματικότητα από τη Legrand, με ευρεία γκάμα συνδεδεμένων συσκευών

Η Legrand, ο παγκόσμιος ειδικός στις ηλεκτρικές και ψηφιακές κτιριακές υποδομές, παρουσιάζει το «έξυπνο» σπίτι και κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη …με ένα «κλικ»! Πλέον, έχετε τον πλήρη έλεγχο του σπιτιού όπου κι αν βρίσκεστε καθώς το σπίτι σας ‘‘υπακούει’’ στο άγγιγμα και τη φωνή σας και ικανοποιεί τις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες.

Θέλετε το πρωί να ανεβαίνουν αυτόματα τα ρολά και να ξυπνάτε με το φως της ημέρας; Θέλετε να περάσετε ξέγνοιαστες διακοπές χωρίς να ανησυχείτε για τυχόν εισβολές στο σπίτι σας; Έχετε ξεχάσει το φως ανοιχτό; Θέλετε να επιστρέφετε σε ένα ζεστό σπίτι;

Η Legrand δίνει λύση στις καθημερινές σας ανησυχίες με το «έξυπνο» σπίτι. Μπορείτε να ρυθμίσετε το κατάλληλο «σενάριο» και τα ρολά σας θα ανέβουν την ώρα που επιθυμείτε, να ενεργοποιείτε το «σενάριο» αναχώρησης όπου αυτόματα κλείνουν τα φώτα, κατεβαίνουν τα ρολά και χαμηλώνει η θέρμανση, να προγραμματίσετε χρονικά το φωτισμό ώστε να φαίνεται ότι είστε στο σπίτι, να ελέγχετε την πρίζα που επιθυμείτε ώστε να κλείνει όταν το επιλέξετε, ενώ για κάθε ασυνήθιστη ενέργεια να λαμβάνετε ειδοποίηση στο smartphone σας.

Έξυπνες συσκευές Legrand
Εξωτερικές – εσωτερικές κάμερες, ανιχνευτής καπνού

Όλα γίνονται με το πάτημα ενός «έξυπνου» διακόπτη, μέσω του smartphone ή tablet με τη δωρεάν εφαρμογή Home + Control ή με φωνητική εντολή (μέσω του Google Assistant, του Siri της Apple ή του Alexa της Amazon) και εσείς απλά επιλέγετε τον τρόπο που σας εξυπηρετεί την κάθε στιγμή.

Επιπλέον, με τις οθόνες θυροτηλεόρασης με wi-fi bticino* και τις Smart Κάμερες Εξωτερικού & Εσωτερικού χώρου Netatmo*, η ασφάλεια στο σπίτι σας είναι εξασφαλισμένη. Με το smartphone σας μπορείτε να βλέπετε και να μιλάτε στους επισκέπτες που βρίσκονται στην πόρτα σας, ακόμα κι αν λείπετε από το σπίτι σας, να λαμβάνετε ειδοποίηση σε πραγματικό χρόνο, από την κάμερα εξωτερικού χώρου για ανίχνευση ανθρώπου, ζώου ή αυτοκινήτου στην ιδιοκτησία σας και από την κάμερα εσωτερικού χώρου για την παρουσία των μελών της οικογένειά σας ή κάποιου αγνώστου μέσα στο σπίτι σας.

Legrand-switches
Σειρές συνδεδεμένων διακοπτών και πριζών που επιτρέπουν τον τοπικό και απομακρυσμένο έλεγχο φωτισμού, ρολών και ηλεκτρικών συσκευών από το smartphone ή μέσω φωνητικής εντολής

Τέλος, οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε, με το smartphone σας και με τον smart θερμοστάτη Netatmo, μπορείτε να διαχειρίζεστε τη θέρμανση, ενώ με τον smart οικιακό μετεωρολογικό σταθμό μπορείτε να ενημερώνεστε και να ελέγχετε το περιβάλλον σας, τόσο μέσα όσο κι έξω από το σπίτι σας. 

Με τις «έξυπνες» λύσεις της Legrand νιώθετε ασφάλεια και άνεση, διαμορφώνετε το δικό σας πρότυπο κατανάλωσης και έχετε τον πλήρη έλεγχο του σπιτιού σας, διαχειριζόμενοι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις λειτουργίες του.

Ανακαλύψτε πώς η Legrand κάνει το σπίτι σας έξυπνο για να ζείτε καλύτερα κάνοντας κλικ εδώ!

*Οι εταιρίες bticino & Netatmo ανήκουν στον όμιλο Legrand

Εγγραφείτε στο Newsletter
Holler Box