Το Youtube στο FireTV και το Prime Video σε Chromecast & Android TV

Amazon-Google-logos

Η Amazon και η Google ανακοίνωσαν ότι οι επίσημες εφαρμογές YouTube θα ξεκινήσουν στo FireTV, ενώ η εφαρμογή Prime Video έρχεται σε Chromecast και Android TV.

Οι επίσημες εφαρμογές YouTube θα είναι διαθέσιμες στο Fire TV τους ερχόμενους μήνες, προσφέροντας στους χρήστες απρόσκοπτη πρόσβαση σε έναν κόσμο ψυχαγωγίας – συμπεριλαμβανομένων μουσικών βίντεο, των αγαπημένων δημιουργών τους, ταινιών, εκπομπών, ειδήσεων, ζωντανών αθλημάτων και πολλών άλλων.

Οι prime χρήστες Chromecast και συσκευών Android TV, θα έχουν απεριόριστη πρόσβαση στους επόμενους μήνες σε χιλιάδες τίτλους και originals του Amazon. Επιπλέον, το Prime Video θα είναι ευρέως διαθέσιμο σε όλους τους χρήστες συσκευών Android TV.

Ο Heather Rivera, Παγκόσμιος υπεύθυνος για τις εταιρικές σχέσεις προϊόντων του YouTube, δήλωσε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Amazon, προκειμένου να ξεκινήσουν οι εφαρμογές YouTube σε συσκευές FireTV σε όλο τον κόσμο. Η εμπειρία Youtube στο Amazon Fire TV, δίνει στους χρήστες μας ακόμα περισσότερους τρόπους να παρακολουθήσουν τα βίντεο και τους δημιουργούς που αγαπούν. ”

Ο Andrew Bennett, Επικεφαλής Παγκόσμιας επιχειρησιακής Ανάπτυξης για το Prime Video, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που προσθέτουμε την εφαρμογή Prime Video στις συσκευές Chromecast και Android TV, προσφέροντας στους πελάτες μας εύκολη πρόσβαση στις εκπομπές και ταινίες που αγαπούν. Οι πελάτες θα έχουν ακόμα περισσότερους τρόπους να streamάρουν ό, τι θέλουν, όποτε θέλουν, ανεξαρτήτως που βρίσκονται.”

Επίσημο YouTube App στο Fire TV

Η ναυαρχίδα YouTube app θα είναι ο ευκολότερος τρόπος για τους χρήστες να παρακολουθούν όλο το αγαπημένο τους YouTube περιεχόμενο στο FireTV. Οι χρήστες θα μπορούν να συνδεθούν με τον υπάρχοντα YouTube λογαριασμό, να αποκτούν πρόσβαση στην πλήρη βιβλιοθήκη περιεχομένου τους και να αναπαράγουν βίντεο σε 4K HDR σε 60 fps σε υποστηριζόμενες συσκευές. Επιπλέον, οι αυτόνομες εφαρμογές YouTube TV και YouTube Kids θα κυκλοφορήσουν αργότερα φέτος σε συσκευές Fire TV και Smart TVs με FireTV, όπου είναι διαθέσιμες.

Prime Video App στο Chromecast και στο Android TV

Οι χρήστες του Chromecast και της ενσωματωμένης έκδοσης, καθώς και οι χρήστες του Android TV θα έχουν εύκολη πρόσβαση στον κατάλογο Prime Video, συμπεριλαμβανομένων των τελευταίων σεζόν των Amazon originals, όπως το The Marvelous Mrs. Maisel , Hanna, Homecoming, Bosch, Catastrophe και το Grand Tour, μαζί με τις πρωτότυπες ταινίες του Amazon όπως το Guava Island του Donald Glover, καθώς και βραβευμένες ταινίες όπως το The Big Sick και το Cold War. Το Prime Video προσφέρει στους χρήστες αποκλειστικά χαρακτηριστικά, όπως το X-Ray, καθώς και πρόσβαση σε τίτλους 4K που περιλαμβάνονται στο Prime χωρίς πρόσθετο κόστος. Με το Prime Video, οι χρήστες μπορούν επίσης να νοικιάσουν ή να αγοράσουν τίτλους ή ακόμη και να επιλέξουν από περισσότερα από 150 prime τηλεοπτικά κανάλια, συμπεριλαμβανομένων των Showtime, HBO, CBS All-Access, Cinemax και STARZ.