Αρχική Headends Mini Headend LEMCO MLC-301: 2 x DVB-S/S2/S2X + 2 x FlexCAM σε...

Mini Headend LEMCO MLC-301: 2 x DVB-S/S2/S2X + 2 x FlexCAM σε 4 x DVB-T/C + IP streaming

H σειρά Microline των εξαιρετικών Mini Headends της Lemco, περιλαμβάνει – μεταξύ άλλων – το μοντέλο MLC-301, το οποίο δέχεται έως 2 ανεξάρτητες δορυφορικές (DVB-S/S2/S2X) εισόδους με χρήση 2 x FlexCAM και τις μετατρέπει σε 4 x DVB-T/C RF κανάλια εξόδου. Επιπλέον, το συγκεκριμένο μοντέλο παρέχει την δυνατότητα για IPTV διανομή των προγραμμάτων μέσω UDP/RTP- multicast/unicast.

Ένα ακόμη σημαντικό πλεονέκτημα, είναι ότι το MLC-301 υποστηρίζει λήψη δορυφoρικών multiplex με τεχνολογία “multi-stream”, ενώ με τις δυο υποδοχές FlexCam, έχουμε την δυνατότητα αποκωδικοποίησης κλειδωμένων προγραμμάτων. Να σημειωθεί ότι η τεχνολογία “Flex” επιτρέπει στον χρήστη να συνδέσει τα CAM είτε στην είσοδο της συσκευής είτε στην έξοδο.

Σχετικά με τη διαμόρφωση των multiplex εξόδου, το MLC-301 υποστηρίζει τεχνολογία “pool”, που σημαίνει ότι ο χρήστης μπορεί να διαλέξει οποιοδήποτε πρόγραμμα από οποιαδήποτε από τις 2 εισόδους και να το αναθέσει σε οποιαδήποτε από τις 4 RF + IP εξόδους, με αποτέλεσμα ιδιαίτερη ευελιξία.

Ο έλεγχος και προγραμματισμός του MLC-301 πραγματοποιείται μέσω web server, ο οποίος παρέχει ένα ιδιαίτερα φιλικό περιβάλλον διαχείρισης καθώς και τη δυνατότητα απομακρυσμένου ή τοπικού ελέγχου της συσκευής μέσω LAN.

Το μικρό του μέγεθος και οι ισχυρές ικανότητες, καθιστούν το MLC-301 ιδανική λύση σε περιπτώσεις που απαιτείται διανομή FTA (Free-To-Air) ή κλειδωμένων τηλεοπτικών/ραδιοφωνικών προγραμμάτων σε μια καλωδιακή εγκατάσταση όπως ένα ξενοδοχείο, νοσοκομείο, εμπορικό κέντρο κτλ. χρησιμοποιώντας τεχνολογία DVB-T/C ή IPTV.

Να αναφέρουμε ακόμη, ότι το MLC-301, επιτυγχάνει MER μεγαλύτερο των 42 dB, επιτρέπει φιλτράρισμα PID και Custom NIT/SDT.

Τέλος, όλες οι συσκευές της σειράς MicroLine, διαθέτουν διπλό τροφοδοτικό με κύκλωμα εφεδρείας, έχουν μικρό μέγεθος, τοποθετούνται σε τοίχο ή σε rack (απαιτείται αγορά της ειδικής βάσης), υποστηρίζουν SNMP v2 και συνοδεύονται από 5 χρόνια εγγύηση!

Info: LEMCO, τηλ: 210-2811401, www.lemco.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter
Holler Box