LEMCO MLF-100: 4xDVB-S/S2/T/T2/C -> 4xDVB-T/C RF

Lemco_MLF-100

Το MLF-100 της σειράς MicroLine της Lemco, είναι ένα ισχυρό mini headend με 4 ανεξάρτητες δορυφορικές (DVB-S/S2), επίγειες (DVB-T/T2) ή καλωδιακές (DVB-C) εισόδους και έξοδο RF με 4 x DVB-T/C multiplex.

Ο προγραμματισμός του MLF-100, επιτυγχάνεται μέσω Web Interface σε ιδιαίτερα φιλικό περιβάλλον διαχείρισης μέσω της υποδοχής Ethernet, η οποία προσφέρει τη δυνατότητα απομακρυσμένου ή τοπικού ελέγχου της συσκευής.

Επίσης, το headend υποστηρίζει τεχνολογία “pool”, που σημαίνει ότι ο χρήστης μπορεί να διαλέξει οποιοδήποτε πρόγραμμα από οποιαδήποτε από τις τέσσερις εισόδους και να το αναθέσει σε οποιαδήποτε από τις 4 RF εξόδους, προσφέροντας μεγάλη ευελιξία.

Το μικρό του μέγεθος και οι ισχυρές ικανότητες καθιστούν το MLF-100 ιδανική λύση σε περιπτώσεις που απαιτείται διανομή FTA (Free-To-Air) τηλεοπτικών/ραδιοφωνικών προγραμμάτων σε μια καλωδιακή εγκατάσταση όπως ένα ξενοδοχείο, νοσοκομείο, εμπορικό κέντρο κτλ. χρησιμοποιώντας τεχνολογία DVB-T/C.

Το MLF-100 παρουσιάζει MER>42 dB, πραγματοποιεί φιλτράρισμα PID, ενώ υποστηρίζει προσαρμοζόμενο NIT/SDT. Επίσης, όλες οι συσκευές της σειράς MicroLine, διαθέτουν διπλό τροφοδοτικό με κύκλωμα εφεδρείας, έχουν μικρό μέγεθος, τοποθετούνται σε τοίχο ή σε rack (απαιτείται αγορά της ειδικής βάσης), υποστηρίζουν SNMP v2 και συνοδεύονται από 5 χρόνια εγγύηση!

Info: LEMCO, τηλ: 210-2811401, www.lemco.gr