Αρχική Δέκτες Αναβάθμιση του επίγειου δέκτη EDISION PICCO T2 για σύνδεση στο internet

Αναβάθμιση του επίγειου δέκτη EDISION PICCO T2 για σύνδεση στο internet

Ευχάριστα νέα για τον γνωστό επίγειο ψηφιακό δέκτη Picco T2 της EDISION, ο οποίος με μία αναβάθμιση λογισμικού και χρήση του USB αντάπτορα WiFi EDI-Mega, αποκτά τη δυνατότητα πρόσβασης στο internet.

Ο συγκεκριμένος επίγειος δέκτης, με την νέα δυνατότητα, θα διαθέτει τις online υπηρεσίες Youtube, RSS, Weather Forecast.

Η αναβάθμιση λογισμικού διατίθεται στο site της EDISION και συγκεκριμένα στη διεύθυνση  https://www.edision.gr/el/detail/picco-t2 και κλικ στο tab Software.

Ο αντάπτορας USB WiFi EDI-Mega της EDISION
Ο αντάπτορας USB WiFi EDI-Mega της EDISION

Όπως σας είχαμε περιγράψει στο παρελθόν, ο Picco T2 υποστηρίζει το νεότερο σύστημα εκπομπής DVB-T2, περιλαμβάνει codec H.264 με συμπίεση MPEG4, αποθηκεύει 6000 κανάλια, ενώ σαφώς είναι FullHD 1080p. Ο δέκτης προσφέρει εξελιγμένη περιήγηση μενού, αναβαθμισμένη συνολική εμπειρία χρήστη καθώς και νέα αναλογία απεικόνισης μενού όταν συνδέεται με SCART σε παλαιότερες τηλεοράσεις τύπου CRT.

Επίσης, ο Picco T2 συνοδεύεται από Universal Τηλεχειριστήριο 2-σε-1, για χειρισμό του δέκτη και τεσσάρων (4) λειτουργιών LG/SAMSUNG τηλεοράσεων, με δυνατότητα και για ελεύθερο προγραμματισμό άλλων τηλεοράσεων.

Ο δέκτης στη πρόσοψη διαθέτει οθόνη LED-display 4 ψηφίων, πλήκτρα ON/OFF και αλλαγής καναλιών +/-, καθώς επίσης και θύρα USB 2.0 για λειτουργία PVR και αναβαθμίσεις λογισμικού.

Από πλευράς συνδέσεων στη πίσω όψη έχουμε την είσοδο κεραίας ANT-IN, 1x HDMI, 1x SCART, ομοαξονική έξοδο ψηφιακού ήχου και υποδοχή DC για το παρεχόμενο εξωτερικό τροφοδοτικό.

Τέλος, στη πλαϊνή όψη, ο δέκτης διαθέτει υποδοχή IR, προκειμένου να δέχεται εξωτερικό IR αισθητήρα, με αποτέλεσμα να μπορείτε να κάνετε τον δέκτη «αόρατο» κρύβοντάς τον πχ πίσω από την τηλεόρασή σας.

Info: EDISION HELLAS ΜΟΝ. ΕΠΕ
ΦΑΡΜΑΚΕΪΚΑ, ΝΕΟ ΡΥΣΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΤΚ: 57001, ΤΘ: 7212
Τηλ: 23920 66070, Fax: 23920 66151
Email: info@edision.gr, www.edision.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter
Holler Box