Αρχική Smart Home Οι συσκευές Kasa Smart by TP-Link πλήρως πιστοποιημένες στο πρόγραμμα Works With...

Οι συσκευές Kasa Smart by TP-Link πλήρως πιστοποιημένες στο πρόγραμμα Works With SmartThings

Suwon, Νότια Κορέα – Η SmartThings, ηγέτης στον τομέα της αυτοματοποίησης και του εύκολου τρόπου για έξυπνο σπίτι, ανακοίνωσε την συμβατότητα με την Kasa Smart by TP-Link , τον κορυφαίο παγκοσμίως πάροχο προϊόντων smart home.

Μέσω αυτής της ενσωμάτωσης, πολλές από τις πιο δημοφιλείς έξυπνες οικιακές συσκευές της Kasa, είναι πλέον πλήρως συμβατές με την πλατφόρμα SmartThings και έχουν πιστοποιηθεί στο πρόγραμμα Works With SmartThings.

Η TP-Link αξιοποίησε το εργαλείο ανάπτυξης SmartThings Schema, για να ξεκινήσει την ενσωμάτωση στην πλατφόρμα SmartThings. Το SmartThings Schema είναι η πιο γρήγορη μέθοδος ενσωμάτωσης που δεν απαιτεί το SmartThings API, καθώς αναπτύχθηκε έτσι ώστε να βοηθήσει τους προγραμματιστές και τους συνεργάτες να δημιουργούν ευκολότερα λύσεις και επιλογές μέσα στο οικοσύστημα SmartThings. Για να εμβαθύνει την εταιρική σχέση, η TP-Link συνεργάστηκε στενά με την ομάδα Works With SmartThings (WWST) για να ολοκληρώσει τη διαδικασία πιστοποίησης των συσκευών ως WWST, η οποία περιλαμβάνει αυστηρές δοκιμές.

Οι χρήστες SmartThings μπορούν πλέον να ενσωματώσουν εύκολα τις συσκευές TP-Link και να δημιουργήσουν αμέτρητους αυτοματισμούς, όπως για παράδειγμα μία ανοικτή ή κλειστή κλειδαριά μπορεί να ανάψει ή να σβήσει μια λάμπα TP-Link. Τα παρακάτω μοντέλα των έξυπνων οικιακών συσκευών της Kasa, έχουν πιστοποιηθεί από το πρόγραμμα Works With SmartThings:

Kasa Smart Wi-Fi Plug

Kasa Smart Wi-Fi Plug, Mini

Kasa Smart Wi-Fi Outdoor Plug

Kasa Smart Wi-Fi Power Strip, 6-Outlets

Kasa Smart Wi-Fi Power Outlet

Kasa Smart Wi-Fi LED Bulb, Dimmable

Kasa Smart Wi-Fi LED Bulb, Tunable

Kasa Smart Wi-Fi LED Bulb, Multicolor

Kasa Smart Wi-Fi Plug With Energy Monitoring

Kasa Smart Wi-Fi Light Switch

Kasa Smart Wi-Fi Light Switch, Dimmer

Kasa Smart Wi-Fi Light Switch, 3-Way

“Ως ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές έξυπνων οικιακών προϊόντων, η Kasa Smart έχει ιστορικό εύκολης χρήσης και αξιοπιστίας και είμαστε ενθουσιασμένοι που εισάγουμε ακόμη περισσότερη ευκολία στους χρήστες μας”, δήλωσε ο David Li, Διευθύνων Σύμβουλος της Kasa Smart.

“Η ενσωμάτωση αυτή θα επιτρέψει στην κοινότητά μας των 3 εκατομμυρίων + να έχει περισσότερο έλεγχο και περισσότερες δυνατότητες δημιουργίας ευέλικτων οικιακών αυτοματισμών μέσω της πλατφόρμας SmartThings”, δήλωσε ο Louis Lou, Product Manager της Kasa Smart.

“Ως μία από τις πρώτες ενσωματώσεις cloud-to-cloud στην πλατφόρμα SmartThings, είμαστε ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε εύκολη πρόσβαση, αυτοματισμούς και έλεγχο μέσω της εφαρμογής SmartThings, σε εκατομμύρια συσκευές Samsung και πάνω από 2.000 μάρκες IoT, καθώς και συνδεδεμένες οικιακές συσκευές. Οι έξυπνες συσκευές Kasa προσθέτουν στο βάθος και το πλάτος του οικοσυστήματος SmartThings και στη γενική ευκολία της πλατφόρμας μας για τους κοινούς πελάτες μας “, δήλωσε ο Amber Kappa, Αντιπρόεδρος Platform Partnerships & Business Development της SmartThings.

Σχετικά με τη SmartThings

Η ανοικτή πλατφόρμα SmartThings, συγκεντρώνει συσκευές, προγραμματιστές και υπηρεσίες για να προσφέρει ένα από τα μεγαλύτερα οικοσυστήματα ολοκληρωμένων συσκευών, συνδέοντας περισσότερα από 10 εκατομμύρια προϊόντα σε πάνω από 1 εκατομμύριο σπίτια για απεριόριστες δυνατότητες. Η SmartThings, που ιδρύθηκε το 2012, έχει την έδρα της στο Mountain View, CA και λειτουργεί ανεξάρτητα ως θυγατρική της Samsung Electronics. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.smartthings.com.

Σχετικά με την Kasa Smart by TP-Link

Η Kasa Smart ιδρύθηκε το 2015 στο Silicon Valley δημιουργώντας πελατοκεντρικά, αξιόπιστα και ποιοτικά προϊόντα. Συγκεντρώνοντας μια πολύ ταλαντούχα ομάδα με ευρύ υπόβαθρο, η Kasa Smart έγινε γρήγορα ένα από τα κορυφαία καταναλωτικά smart home brands στον κόσμο.
Η TP-Link είναι ένας παγκόσμιος προμηθευτής αξιόπιστων συσκευών δικτύωσης και αξεσουάρ που εμπλέκονται σε όλες τις πτυχές της καθημερινής ζωής. Η εταιρεία κατατάσσεται σταθερά από την εταιρεία αναλυτών IDC ως ο No 1 πάροχος προϊόντων WLAN, προμηθεύοντας τη διανομή σε περισσότερες από 170 χώρες και εξυπηρετώντας εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως.

Εγγραφείτε στο Newsletter
Holler Box