Αρχική IP Νέο Wi-Fi 6 Router Archer AX50 από την TP-LINK

Νέο Wi-Fi 6 Router Archer AX50 από την TP-LINK

Η  TP-Link, ένας κορυφαίος παγκόσμιος προμηθευτής προϊόντων καταναλωτικής και επιχειρηματικής δικτύωσης, ανακοίνωσε τον επαναστατικό  δρομολογητή AX3000 Wi-Fi 6 – Archer AX50 . Στοχεύοντας στη mainstream αγορά και εξοπλισμένο με το chipset Intel Home Wi-Fi, το Archer AX50 θα προσφέρει κορυφαία εμπειρία Wi-Fi 6 Gig + σε περισσότερες οικογένειες σε προσιτή τιμή.

Το Wi-Fi 6 (802.11ax) αναμένεται να είναι το πιο σημαντικό άλμα στην τεχνολογία Wi-Fi, που αναπτύχθηκε ως απάντηση στις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις στο οικιακό Wi-Fi. Με την τεχνολογία Wi-Fi 6 (Gig +) της Intel, το Archer AX50 είναι σε θέση να προσφέρει μια τεράστια ώθηση στην ταχύτητα και τη συνολική χωρητικότητα, χρησιμοποιώντας σαν θεμέλιο το Wi-Fi 6.

Η γενική υιοθέτηση του Wi-Fi 6 αυξάνεται με την εισαγωγή όλο και περισσότερων AX clients. «Η Intel ήταν η πρώτη που εισήγαγε το Wi-Fi 6 για τον υπολογιστή και πλέον άρχισαν να διατίθενται πολλοί υπολογιστές με την εν λόγω τεχνολογία παγκοσμίως. Το TP-Link Archer AX50, παρέχει ταχύτητες Gig + σε νέους υπολογιστές με τεχνολογία Wi-Fi 6 Gig + της Intel», δήλωσε η Pingji Li, VP & GM της TP-Link Networking BU.

Η τεχνολογία HT160 χρησιμοποιεί εύρος ζώνης 160 MHz και διευρύνει το εύρος των καναλιών 5 GHz στα 160 MHz, δηλαδή διπλάσιο από εκείνο του τυπικού HT80 που χρησιμοποιείται συχνά στο 802.11ac. Χρησιμοποιώντας το HT160, το Archer AX50 επιτυγχάνει γρήγορες ταχύτητες Gig + μέχρι 3 Gbps και ειδικότερα 2,402 Mbps στη ζώνη 5 GHz συν 574 Mbps στη ζώνη 2,4 GHz. Οι παραπάνω ταχύτητες είναι αρκετά γρήγορες για να κατεβάσετε μια ταινία HD 8 GB σε λιγότερο από δύο λεπτά, καθώς και για ομαλότερο gaming και 4K UHD video streaming για όλη την οικογένειά σας.

Επιπροσθέτως, οι γρηγορότερες ταχύτητες δεν είναι το μόνο όφελος, καθώς τα χαρακτηριστικά όπως το OFDMA, επιτρέπουν ταχύτερους χρόνους απόκρισης ακόμη και όταν συνδέονται περισσότερες συσκευές. Είναι δυνατές μειώσεις μέχρι και 75% στο latency για games σε πραγματικό χρόνο και video conferencing υψηλής ποιότητας. Καθώς η TP-Link ενδιαφέρεται πραγματικά για την ασφάλεια του οικιακού δικτύου σας, παρέχεται το σύστημα ασφαλείας HomeCare για να κρατά την οικογένειά σας ασφαλή από απειλές στον κυβερνοχώρο και από ιούς.

Βασικά χαρακτηριστικά Archer AX50

  • Ταχύτητες επόμενης γενιάς Gig + Wi-Fi 6: ταχύτητες 2.402 Mbps σε ζώνη 5 GHz και 574 Mbps σε ζώνη 2.4 GHz, εξασφαλίζουν πιο ομαλή ροή και ταχύτερες λήψεις.
  • Σύνδεση περισσότερων συσκευών: η τεχνολογία OFDMA θα αυξήσει περαιτέρω την χωρητικότητα, επιτρέποντας ταυτόχρονη μετάδοση σε περισσότερες συσκευές.
  • Ultra-Low Latency: Μέχρι και 75% μείωση στο latency, κάνει το gaming και το video chatting πιο άμεσο.
  • Διευρυμένη κάλυψη Wi-Fi: Τέσσερις εξωτερικές κεραίες υψηλής απόδοσης και η τεχνολογία Beamforming, συνδυάζονται για την παροχή ισχυρού, αξιόπιστου Wi-Fi σε όλο το σπίτι σας.
  • Ενισχυμένη ασφάλεια: Απολαύστε πιο ασφαλές και αξιόπιστο Wi-Fi με το TP-Link HomeCare.
  • Αξιόπιστες συνδέσεις: Το chipset Intel Home Wi-Fi αυξάνει σημαντικά την ταχύτητα επεξεργασίας για να παρέχει εξαιρετική απόδοση Wi-Fi 6 Gig +.
  • Μεγαλύτερη διάρκειας μπαταριών: Οι συσκευές σας επικοινωνούν περισσότερο ενώ καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια.
  • Συμβατό με Alexa: Ο έλεγχος του δρομολογητή σας μέσω φωνητικών εντολών, κάνει τη ζωή σας πιο έξυπνη και ευκολότερη με την Amazon Alexa.

Σημείωση: Το συγκεκριμένο προϊόν βασίζεται σε εξαιρετικά πρόσφατη τεχνολογία, συνεπώς η διαθεσιμότητά του δεν είναι ακόμη γνωστή

Εγγραφείτε στο Newsletter
Holler Box